Website laten maken

Elke onderneming moet klanten aantrekken, met je website trek je online klanten aan voor jouw diensten of producten. Misschien heb je nog geen website of kijk je naar je huidige site en vind je dat deze niet meer bij je past of veroudert is. 

Wat je reden ook is je bent hier niet voor niets. Wellicht wil je het bouwen van je website uitbesteden. Met een onderneming heb je het immers al druk zat. Ik heb je graag met jouw website project.

WordPress Website

Voor het bouwen van een website gebruik ik wordpress. Dit is een gebruiksvriendelijk Content Management System waar je gemakkelijk zelf de weg in kan vinden en wijzigingen in kan aanbrengen. Door het gebruik van WordPress krijg je een website zonder ingewikkelde code’s. Uiteraard leg je ik je uit hoe je kleine wijzigingen zelf kan doen.

Website recept

Vindbaar, eenvoudig in gebruik en converterend

Een website heeft een doel, het is meer dan alleen jouw digitale uithangbord. Het maakt niet uit welk doel je hebt je moet je altijd aan de volgende drie stappen houden. Een website moet goed vindbaar zijn, zonder bezoekers heb je niks aan je website. Deze bezoekers moeten weten waar ze zijn en gemakkelijk bij de informatie komen die zij zoeken. Als laatste moet jij contact krijgen met de bezoeker en deze converteren tot lead of klant. Ik gebruik de volgende stappen om te zorgen dat jouw website goed functioneert.

Snelheid

Snelheid is een belangrijk onderdeel van een goed gevonden website. We bekijken je huidige hosting en bouwen je website zo op dat deze niet vertraagd.

Gebruikers gemak

Door het gebruik van een logische indeling en te kijken vanuit een klant perspectief wordt jouw website ingericht.

Website Design

Een website moet er natuurlijk ook  mooi uitzien en aansluiten op jouw huisstijl. Met een design op maat sluit de website aan op jouw bedrijf

Technische optimalisatie

Met de juiste site structuur begrijp Google beter jouw website. Hierdoor wordt je beter gevonden.

On-page optimalisatie

Elke pagina wordt geoptimaliseerd om zo goed mogelijk gevonden te worden in zoekmachine.

Veiligheid

Als laatste wordt je website zo veilig mogelijk gemaakt om misbruik te voorkomen.

Jij krijgt een website welke:

  • Voor jou op maat is gemaakt
  • Kan gemakkelijk aangepast worden
  • Sluit aan op jouw activiteiten en doelgroep
  • Is geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Gemakkelijk werkt en resultaten levert.

Het proces

Jouw wensen verzamelen. 

Kost en tijd indicatie en jouw bevestiging.

Logo, teksten en foto’s aanleveren

Het eerste ontwerp

Overleg met jouw en aanpassingen bespreken

Tweede ontwerp

Kleine aanpassingen en laatste controle.

Website onderhoud

Om een website goed werkend en veilig te houden is het essentieel om deze regelmatig te onderhouden. Plugins en thema’s moeten worden geüpdatet en licenties moeten worden verlengt. Als dit niet gebeurt kan de functionaliteit van de website achteruit gaan of in het ergste geval kan je gehackt worden. Wil je dit niet zelf doen? Je kan jouw website door mij laten onderhouden.

Website support

Wil je een aanpassing op je website maar heb je geen tijd, zin of weet niet niet hoe dit moet. Ik kan dit voor je doen. Stuur mij de wijzigingen door en dan verwerkt ik deze in de site. Een extra pagina, indeling veranderen, of een nieuwe plugin kan je allemaal uitbesteden.

Contact

Kan ik helpen met een nieuwe of bestaande website of heb je een andere vraag? Stuur me dan een bericht